MENU

Rut, l’estrangera que salva

Adaptació del relat bíblic de Rut. Text de Jesús Ballaz. Editorial Claret. Barcelona, març 2020.  
Read More ›

Noè i el diluvi

Adaptació del relat bíblic de Noè. Text de Jesús Ballaz. Editorial Claret. Barcelona, novembre 2019.
Read More ›

Ja puc sortir de casa!

Conte obsequi dissenyat per iniciativa de l’Editorial Mediterrània en col·laboració i assessorament del doctor Bonaventura Clotet i l’Hospital de Sant Joan de Déu, que han repartit diversos Ajuntaments i els Mossos d’Esquadre i TMB. L’objectiu és explicar als nens els nous hàbits a adoptar després del confinament d’una manera propera i amable. El text és de Lourdes Campuzano. Primera edició: maig de 2020, Barcelona.                  
Read More ›

Common Threads. Adam’s day at the market

“Adam i la seva familia passen un dia emocionant al colorit i animat Eastern Market. Però quan el petit Adam queda un moment separat dels seus pares, comença a confondre diferents personatges amables i diversos pel seu pare i mare que van amb els vestits tradicionals musulmans. La història, narrada amb il·lustracions de colors vibrants, mostra que tots tenim més coses en comú del que podem pensar.” “Adam and his family spend an exciting day at the colourful and bustling Eastern Market. But when Adam gets briefly separated from Mom and Dad, he mistakes a friendly, diverse cast of characters for his parents in their traditional Muslim clothing–and shows that we all have more in common than you might think.” By Huda Essa Editat per Sleeping Bear Press. Michigan, 2019.
Read More ›

La meva Primera Comunió

Un llibre record de la Primera Comunió que ofereix un recorregut pels missatges més importants d’aquest sagrament a través de textos i il·lustracions. Els nens i nenes trobaran espais també per escriure reflexions i enganxar fotografies d’aquest dia tant especial. Text de Josep Codina Editorial Claret. Barcelona, abril de 2019.
Read More ›

The Advent of Christmas

© 2108 Matt Maher Published by Wellspring. North Palm Beah, Florida. 2018 The Advent of Christmas és un conte educatiu que explica als més petits el significat del temps d’Advent. A mesura que avancen les setmanes, els infants aprenen sobre cada espelma, el viatge de Maria i Josep i finalment el naixement de Jesús. The Advent of Christmas is an educational book that explores the meaning of this festive season in a fresh way. As the weeks count down, children learn about each Advent candle, the journey of Mary and Joseph, and finally the birth of Jesus.
Read More ›

El senyor Riu

Text de Teresa Duran Diputació de Barcelona. Juliol 2018 El senyor Riu és un conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua. La publicació és un recurs del programa Va d’aigua de la Diputació de Barcelona.    
Read More ›

El último violín

“A Octavio le gusta pasar las tardes viendo a su padre trabajar. Es un lutier, construye violines, y a Octavio le parece un trabajo importantísimo. Pero algo empieza a fallar en las manos de su padre: dejan de ser precisas y tiemblan. Está a punto de abandonar su profesión, aunque antes de cerrar el taller le llegará un encargo bastante extravagante.” Un cuento de Anna Manso                               Publicado por ANAYA. Madrid, marzo 2018.
Read More ›

Als núvols

Projecte d’àlbum il·lustrat sense paraules, que sorgeix d’una sèrie d’imatges realitzades per l’exposició personal “Als núvols” (Barcelona, setembre de 2014). Molts artistes al llarg de la història han representat els núvols o han buscat inspiració mirant al cel. Sempre m’han fascinat els núvols: les seves infinites i originals formes, la lluminositat, la seva exuberant presència, el seu volum… Són molt més que simple vapor d’aigua. Què passaria si ens hi poguéssim passejar, si els poguéssim recórrer? Com a pur divertiment, he imaginat i il·lustrat petites històries i anècdotes en uns espais amplis on els núvols canvien la seva física per fer possible nous paisatges, nous cels i noves llars que ens permeten viatjar i mirar més enllà.
Read More ›

S’inventava el seu propi idioma

Projecte personal d’àlbum il·lustrat.
Read More ›