MENU

Les 5 màquines de l’amor

Un conte sobre els cinc llenguatges de l’amor, per entendre que l’amor és ampli i divers i que existeixen moltes formes de transmetre’l i percebre’l. Escrit per Marta Prada Editat en català per El Cep i la Nansa, maig 2023 Editat en castellà per Carambuco ediciones , maig 2023  
Read More ›

El gran viatge – Fugint d’Ucraïna

Publicació de l’Ajuntament de Teià on es recull la selecció de treballs premiats a la XXXIX Mostra Literària de Teià, 2022. Conte de Nico Toril. Poema d’Itziar Casas. Editat per l’Ajuntament de Teià, setembre de 2022.
Read More ›

El meu primer llibre de bolets

Un conte tot cartró i amb solapes per descobrir amb els més petits els bolets dels nostres boscos. Editat per Edicions Somnins. Publicat en català per Estrella Polar i en castellà per Timun Mas Infantil. Barcelona, setembre de 2022.
Read More ›

Mamitis

Un conte sobre el vincle sa i natural d’un nadó amb la seva mare, que ajudarà a tota la família a desfer-se de prejudicis sobre la criança i a viure aquesta unió de manera sana i empàtica. Escrit per Marta Prada, pequefelicidad El Cep i la Nansa Edicions, març de 2022 Carambuco Ediciones, marzo de 2022  
Read More ›

Rut, l’estrangera que salva

Adaptació del relat bíblic de Rut. Text de Jesús Ballaz. Editorial Claret. Barcelona, març 2020.  
Read More ›

Noè i el diluvi

Adaptació del relat bíblic de Noè. Text de Jesús Ballaz. Editorial Claret. Barcelona, novembre 2019.
Read More ›

Ja puc sortir de casa!

Conte obsequi dissenyat per iniciativa de l’Editorial Mediterrània en col·laboració i assessorament del doctor Bonaventura Clotet i l’Hospital de Sant Joan de Déu, que han repartit diversos Ajuntaments i els Mossos d’Esquadre i TMB. L’objectiu és explicar als nens els nous hàbits a adoptar després del confinament d’una manera propera i amable. El text és de Lourdes Campuzano. Primera edició: maig de 2020, Barcelona.                  
Read More ›

Common Threads. Adam’s day at the market

“Adam i la seva familia passen un dia emocionant al colorit i animat Eastern Market. Però quan el petit Adam queda un moment separat dels seus pares, comença a confondre diferents personatges amables i diversos pel seu pare i mare que van amb els vestits tradicionals musulmans. La història, narrada amb il·lustracions de colors vibrants, mostra que tots tenim més coses en comú del que podem pensar.” “Adam and his family spend an exciting day at the colourful and bustling Eastern Market. But when Adam gets briefly separated from Mom and Dad, he mistakes a friendly, diverse cast of characters for his parents in their traditional Muslim clothing–and shows that we all have more in common than you might think.” By Huda Essa Editat per Sleeping Bear Press. Michigan, 2019.
Read More ›

La meva Primera Comunió

Un llibre record de la Primera Comunió que ofereix un recorregut pels missatges més importants d’aquest sagrament a través de textos i il·lustracions. Els nens i nenes trobaran espais també per escriure reflexions i enganxar fotografies d’aquest dia tant especial. Text de Josep Codina Editorial Claret. Barcelona, abril de 2019.
Read More ›

The Advent of Christmas

© 2108 Matt Maher Published by Wellspring. North Palm Beah, Florida. 2018 The Advent of Christmas és un conte educatiu que explica als més petits el significat del temps d’Advent. A mesura que avancen les setmanes, els infants aprenen sobre cada espelma, el viatge de Maria i Josep i finalment el naixement de Jesús. The Advent of Christmas is an educational book that explores the meaning of this festive season in a fresh way. As the weeks count down, children learn about each Advent candle, the journey of Mary and Joseph, and finally the birth of Jesus.
Read More ›